Arbeidsrecht

Arbeidsrecht tafel

Zowel als werkgever, werknemer, statutair directeur als ondernemingsraad bent u bij Sec Arbeidsrecht Advocaten aan het juiste adres voor al uw vragen op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Om uw positie te kunnen bepalen is gedegen arbeidsrechtelijk advies van belang, niet uitsluitend bij het aangaan van een nieuw dienstverband, maar ook tijdens en met name bij het beëindigen van de arbeidsrelatie.

Wij kunnen u onder meer van advies voor zien ter zake:

Het opstellen / screenen van arbeidsovereenkomstenwerkgever/werknemer
Ontslag wegens disfunctionerenwerkgever/werknemer
Ontslag op staande voetwerkgever/werknemer
Reorganisaties en overnames (sociaal plan)werkgever/werknemer
Beëindiging met wederzijds goedvindenwerkgever/werknemer
Het concurrentie- en relatiebedingwerkgever/werknemer
Ziekte en arbeidsongeschiktheidwerkgever/werknemer
MedezeggenschapsrechtOR

Tijdig advies

Zaken op het gebied van arbeidsrecht zijn naar hun aard snel bewegend en vaak urgent. Het is om die reden aan te bevelen snel een arbeidsrecht advocaat in te schakelen. Op die manier vergroot u uw kansen om het beste uit een onderhandeling of procedure te halen. Wij garanderen op onze beurt een snelle respons en korte doorlooptijden.

Neem nu contact op

Direct vrijblijvend een afspraak maken met een ervaren advocaat?

Neem nu contact op

Gespecialiseerd kantoor

Sec Arbeidsrecht Advocaten heeft zich volledig toegelegd op het behandelen van arbeidsrechtelijke zaken. Wij geloven er in dat specialisatie noodzakelijk is om een optimale dienstverlening te kunnen waarborgen. Onze advocaten hebben dan ook een jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht en behandelen geen zaken op andere rechtsgebieden. Wij geven op maat gesneden en praktisch advies. Deze ervaring en expertise garanderen dat wij het uiterste uit iedere zaak kunnen halen.

Wilt u direct van advies worden voorzien of een afspraak maken met een arbeidsrecht advocaat in Haarlem of Amsterdam? Neemt u dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op.

Sec Arbeidsrecht Advocaten

Onze specialisten

Charlotte Buijsman

Michiel Dekker

Maak nu een afspraak


023 531 76 96


of

mail ons