Arbeidsrecht advocaten
Ontslag specialisten

Arbeidsrecht advocaat Amsterdam

In arbeidsrelaties is het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Dit geldt niet alleen bij het aangaan van de arbeidsovereenkomst, maar ook tijdens (en met name) bij beëindiging van het dienstverband. Deskundig advies is dan geen overbodige luxe. Wij helpen u graag verder.

Specialist in arbeidsrecht

Onze advocaten doen niets anders dan adviseren en procederen op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Zo kunt u dan ook bij ons terecht met al uw vragen over ontslag, schorsing, reorganisaties, het concurrentiebeding, medezeggenschap en tal van andere arbeidsrechtelijke kwesties.

Advocaat in ontslagsituaties

Meer dan 80% van ons werk bestaat uit het adviseren en procederen over en in ontslagkwesties. Wij weten dus waar we het over hebben. Het inschakelen van een arbeidsrecht advocaat levert u daarnaast niet alleen financieel iets op. Het geeft ook rust in hectische tijden.

Ook voordat discussie ontstaat kan inschakeling van een arbeidsrecht advocaat zinvol zijn. Wij adviseren regelmatig werkgevers rondom het aannemen van personeel. Ook als werknemer is het verstandig om een arbeidsovereenkomst die aan u wordt voorgelegd zorgvuldig door te nemen. Als er bepalingen zijn die onduidelijk zijn en/of u op termijn kunnen beperken in het vinden van ander werk (een concurrentie- of relatiebeding) is het raadzaam advies in te winnen. Vaak kunnen zodoende kostbare en tijdrovende geschillen op de lange termijn worden voorkomen.

Waarom Sec Arbeidsrecht Advocaten?

  • Arbeidsrecht en ontslagrecht specialisten
  • Ervaren advocaten
  • Kwaliteit vertaald in helder en praktisch advies
  • Een persoonlijke en betrokken aanpak
  • Binnen 24 uur een afspraak
  • Scherpe tarieven

Ons kantoor in Amsterdam

Ontslag advocaat Amsterdam

Teleportboulevard 110
1043 EJ Amsterdam
020 – 308 02 13

Bent u op zoek naar een arbeidsrecht advocaat in de regio Amsterdam? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 020 – 308 02 13.

Onze specialisten

Charlotte Buijsman

Specialist in arbeidsrecht en (collectief) ontslagrecht

Michiel Dekker

Specialist in arbeidsrecht en (collectief) ontslagrecht

Onze specialisten

Charlotte Buijsman

Specialist in arbeidsrecht en (collectief) ontslagrecht

Michiel Dekker

Specialist in arbeidsrecht en (collectief) ontslagrecht