Arbeidsrecht advocaat Zaandam

Werknemers ontslagen

Regelgeving op het gebied van arbeidsrecht is complex en het rechtsgebied is volop in beweging. Daarbij zijn de belangen die op het spel staan vaak groot. Of het nu gaat om (dreigend) ontslag, een arbeidsconflict, een op non-actief stelling of een de situatie waarin de werkgever is opgehouden het loon door te betalen. Deskundig advies is in deze gevallen geen overbodige luxe, maar pure noodzaak. Ons kantoor beschikt over een spreeklocatie in Zaandam, vanuit welke locatie een van onze arbeidsrechtadvocaten u direct van gedegen advies kan voorzien.

Win tijdig arbeidsrechtelijk advies in

Om te voorkomen dat het leed al geleden is wanneer u bij ons op kantoor komt, doet u er goed aan zo snel mogelijk arbeidsrechtelijk advies in te winnen. U kunt volledig vrijblijvend telefonisch contact opnemen met een van onze arbeidsrecht advocaten en eventueel direct een afspraak maken. Tijdens het eerste gesprek op onze spreeklocatie in de Zaanstreek kunnen wij u onmiddellijk van advies voorzien. Onze arbeidsrecht advocaten kunnen u zodoende veel zorg uit handen nemen. Het vroegtijdig inschakelen van een arbeidsrecht advocaat resulteert in het behalen van het best mogelijke resultaat in een procedure of onderhandelingen.

Sec Arbeidsrecht Advocaten uw arbeidsrecht advocaat voor de regio Zaandam

Op ons kantoor houdt iedereen, van secretaresse tot advocaat, zich uitsluitend bezig met arbeidsrecht. Wij garanderen u juridisch advies van hoog niveau, met een praktische insteek. Onze tariefstelling is transparant en u wordt altijd bijgestaan door een ervaren arbeidsrecht advocaat. Voor onze cliënten wonende in en rond de Zaanstreek hebben wij een spreeklocatie in Zaandam gerealiseerd.

Onze spreeklocatie in Zaandam is gevestigd aan de Havenstraat 8 in Zaandam. Parkeren kan gratis voor de deur.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via het nummer 075 – 202 26 30.

Sec Arbeidsrecht Advocaten

Onze specialisten

Charlotte Buijsman

Michiel Dekker

Maak nu een afspraak


023 531 76 96


of

mail ons