De specialisten

over Sec Arbeidsrecht

Ons kantoor

Wij zijn een modern kantoor met bevlogen advocaten die doen waar ze goed in zijn. Arbeidsrecht. Nieuwsgierig, ondernemend en met hart voor de zaak.

Wij geven helder advies en denken graag met u mee. Daarbij houden we de lijnen kort. Of het nu gaat om advies bij ontslag, advisering bij een reorganisatie, het opstellen of beoordelen van een arbeidsovereenkomst of het procederen in een ontslagzaak. Wij helpen u graag verder.


Michiel Dekker

Michiel Dekker

Michiel is te kenmerken als allround arbeidsrecht advocaat en sinds 2009 als partner verbonden aan een nichekantoor arbeidsrecht. Met ingang van 1 januari 2017  heeft hij samen met Charlotte Buijsman Sec Arbeidsrecht Advocaten opgericht. Michiel staat geregeld organisaties en ondernemingsraden bij in het adviestraject rondom reorganisaties en heeft een ruime proces- en advieservaring op het gebied van (collectief en individueel) ontslagrecht en concurrentiegeschillen.

Michiel is gespecialiseerd in (collectief) ontslagrecht en medezeggenschapsrecht en is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam en de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland.

Michiel heeft de master Arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam en de Grotius Academie Arbeidsrecht met succes afgerond.

Tel: +31 624 23 23 07
Mail: michiel@secarbeidsrecht.nl
Connect: 


Charlotte Buijsman

Charlotte Charlotte is vanaf 2002 actief in het arbeids- en medezeggenschapsrecht. Vanaf januari 2017 is zij als partner verbonden aan Sec Arbeidsrecht Advocaten. Voor deze overstap heeft zij onder andere bij een nichekantoor met specialisatie arbeidsrecht gewerkt en is zij 8 jaar werkzaam geweest bij een gerenommeerd advocatenkantoor aan de Zuidas. In haar loopbaan heeft Charlotte zich gespecialiseerd in alle aspecten van het arbeidsrecht. Binnen dit rechtsgebied heeft zij zowel veel geprocedeerd als geadviseerd. Zo heeft zij onder andere ruime ervaring op het gebied van collectief en individueel ontslagrecht, reorganisaties, advies- en instemmingsprocedures met ondernemingsraden, vraagstukken op het gebied van internationaal arbeidsrecht, overgang van onderneming en geschillen omtrent concurrentie- en relatiebedingen. Charlotte staat voor het geven van helder en praktisch advies en hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering.

Charlotte is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht.

Charlotte heeft de Grotius Academie Arbeidsrecht succesvol afgerond.

Tel: +31 629 73 53 50
Mail: charlotte@secarbeidsrecht.nl
Connect: