Contracten

Werknemers ontslagen

Als werknemer wordt u dagelijks geconfronteerd met het Nederlandse arbeidsrecht. Het kan hierbij gaan om uw rechten en plichten bij ziekte, (dreigend) ontslag, een op non-actiefstelling, maar ook over een concurrentiebeding dat is opgenomen in uw arbeidsovereenkomst. Sommige van deze kwesties zijn eenvoudig op te lossen, andere zijn complexer van aard.

Wat kunnen wij voor u doen?

Wij kunnen u bij alle arbeidsrechtelijke vragen bijstaan. Wij zullen u op praktische wijze adviseren en zo nodig voor u procederen. Zodoende kunnen wij u veel zorg uit handen nemen.

Onze kracht zit in praktische adviezen, korte lijnen en een kostenefficiënte werkwijze: na het eerste gesprek kunt u op basis van een helder advies weloverwogen keuzes maken.

Screenen arbeidsovereenkomst?

Krijgt u een arbeidsovereenkomst voorgelegd, of overweegt u een overstap naar een andere werkgever? Wij kijken graag even met u mee. Een kritische blik op zaken als een concurrentie- of relatiebeding, voorkomt vaak problemen.

Ook voor het opstellen en/of screenen van een managementovereenkomst / overeenkomst van opdracht bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze advocaten houden zich uitsluitend bezig met het arbeidsrecht. De kennis, opleiding en jarenlange proces- en advieservaring in het arbeidsrecht garanderen dat wij u als werknemer op het hoogste niveau in dit vakgebied bijstaan. Onze advocaten zijn dan ook met recht specialist in arbeidsrecht!

Sec Arbeidsrecht Advocaten

Onze specialisten

Charlotte Buijsman

Michiel Dekker

Maak nu een afspraak


023 531 76 96


of

mail ons