Ontslag bij ziekte

        7 februari 2020

Topadvocaat arbeidsrecht

De impact van ontslag is groot. Hoe vindt u een topadvocaat arbeidsrecht die bij u past? Met deze 5 tips vindt u de beste arbeidsrecht advocaat.

Tip 1. Specialist arbeidsrecht

Nederland telt bijna 18.000 advocaten. Zorg er in elk geval voor dat u een advocaat inschakelt die zich volledig heeft gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Voor een allround advocaat is het toch heel lastig om op verschillende rechtsgebieden op de hoogte te blijven van alle relevante ontwikkelingen. Kies dus voor een specialist arbeidsrecht.

Tip 2. (Google) reviews

Belangrijk om de reviews te lezen van mensen die zijn geadviseerd door de advocaat die u overweegt in te schakelen. Een topadvocaat moet goede reviews hebben. Als de ervaringen die u leest niet goed zijn, is dit een reden om verder te zoeken. Voor de reviews van de advocaten van Sec Arbeidsrecht Advocaten kunt u klikken op deze link.

Tip 3. Arbeidsrecht advocaat met passie

Een topadvocaat heeft passie voor het vak en heeft er plezier in u met raad en daad bij te staan op een voor u belangrijk moment. Wij bieden altijd een vrijblijvend eerste telefonisch consult aan. In dit kosteloze eerste telefoongesprek leggen wij graag uit hoe wij werken en geven u waar mogelijk reeds advies. Tip 3 is dan ook te bellen met de advocaat die u in gedachten heeft en te luisteren of deze advocaat met passie voor u aan de slag wil gaan.

Tip 4. Transparante kosten

Grip op de kosten is van essentieel belang. Spreekt u een uurtarief af dan is het belangrijk dat u te maken heeft met een specialist arbeidsrecht. Die is gepokt en gemazeld en doet hetzelfde werk in minder tijd. De totale kosten vallen hierdoor lager uit. Overweeg verder ook een vaste prijsafspraak te maken. Een topadvocaat moet goed kunnen uitleggen wat de kosten zullen zijn en wat deze advocaat voor dat bedrag voor u kan doen.

Tip 5. Topadvocaat arbeidsrecht via rechtsbijstandverzekering

Als u een rechtsbijstandverzekering heeft en in een procedure verzeild raakt, is het belangrijk om te weten dat u het recht heeft om een advocaat naar keuze in te schakelen. U zit dus niet vast aan de behandelaar via de rechtsbijstandverzekering, maar u kunt zelf op zoek naar een top advocaat arbeidsrecht en de kosten worden (tot een bepaald maximum) vergoed via uw rechtsbijstandverzekering. Belangrijk dus om uw polisvoorwaarden erop na te slaan, zodat uw mogelijkheden op dit punt helder zijn.

Beste arbeidsrecht advocaat

Sec Arbeidsrecht Advocaten levert deskundige dienstverlening op een laagdrempelige wijze. Begrijpelijke taal en advies op basis waarvan u snel weet waar u staat en waar de kansen liggen. Wij werken met passie voor ons vak en met oprechte interesse in u als persoon. Belt u ons gerust vrijblijvend als u hulp nodig heeft.

Direct vrijblijvend een afspraak maken met een ervaren advocaat?

Onze specialisten

Charlotte Buijsman

Advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht en (collectief) ontslagrecht

Michiel Dekker

Advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht en (collectief) ontslagrecht

Onze specialisten

Charlotte Buijsman

Advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht en (collectief) ontslagrecht

Michiel Dekker

Advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht en (collectief) ontslagrecht

Sec Arbeidsrecht advocaten