Werkgevers

man_1-werkgevers

Als werkgever wordt u dagelijks geconfronteerd met arbeidsrechtelijke kwesties. U moet arbeidsovereenkomsten opstellen, wordt geconfronteerd met disfunctionerende of zieke werknemers, krijgt te maken met arbeidsconflicten of uw bedrijf moet wellicht reorganiseren wegens veranderende marktomstandigheden. Waar u ook tegenaan loopt, onze advocaten staan u graag bij.

Ons kantoor

Sec Arbeidsrecht Advocaten is een modern kantoor met bevlogen advocaten die doen wat ze het best kunnen. Arbeidsrecht. Nieuwsgierig, ondernemend en met hart voor de zaak. Wij zijn gevestigd in Haarlem en hebben spreeklocaties in Zaandam en Amsterdam gerealiseerd.

Wij denken dat specialisatie een must is om op u op hoog niveau bij te kunnen staan. Onze advocaten doen dan ook niets anders dan arbeidsrecht. Daarbij geven we op maat gesneden en bovenal praktisch advies.

Tegen welk arbeidsrechtelijk vraagstuk loopt u aan?

Wij staan u graag daadkrachtig bij. Met elk arbeidsrechtelijk vraagstuk waar u tegenaan loopt. Of het nu gaat om een zieke werknemer, een niet functionerende werknemer, een reorganisatie of overtreding van een concurrentiebeding.

We denken graag met u mee.

Neem nu contact op

Als werkgever alles goed regelen met een ervaren advocaat?

Neem nu contact op

Arbeidsrecht op hoog niveau

Onze advocaten zijn specialistisch opgeleid en staan voor praktisch advies op hoog niveau. In iedere zaak, van schikking tot procedure, zetten onze advocaten zich voor de volle 100% in om voor u het beste resultaat te boeken.

Wij zijn onder meer lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam.

Neem gerust vrijblijvend contact op

Wilt u direct van advies worden voorzien of een afspraak maken met een arbeidsrecht advocaat? Neemt u dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op.

Arbeidsrechtelijke onderwerpen: