Arbeidsrecht advocaten
Ontslag specialisten

Ontslag advocaat Zaandam

Wanneer u geconfronteerd wordt met een (dreigend) ontslag is de impact daarvan groot. Of de reden nu is gelegen in een arbeidsconflict met uw werkgever of in bedrijfseconomische redenen. De situatie waarin u zich bevindt heeft dikwijls emotioneel zijn weerslag en de arbeidsrechtelijke regelgeving is complex. U doet er dan ook goed aan om u ingeval van een (dreigend) ontslagsituatie te laten bijstaan door een arbeidsrecht specialist. Sec Arbeidsrecht Advocaten heeft een spreeklocatie in Zaandam, alwaar een van onze ontslagrechtadvocaten u direct van praktisch en juridisch advies kan voorzien.

Tijdig advies over ontslag

U doet er goed aan om al in een vroeg stadium telefonisch contact op te nemen met een van onze arbeidsrecht advocaten. Tijdens het eerste gesprek op onze spreeklocatie in de Zaanstreek kunnen wij u direct van advies voorzien, waarna u weloverwogen keuzes kunt maken. Onze ontslagrecht advocaten kunnen u zodoende veel zorg uit handen nemen. De tijdige inschakeling van een arbeidsrecht advocaat resulteert vrijwel altijd in een betere uitkomst van een procedure, dan wel de onderhandelingen. Het loont dan ook zonder meer om u te laten bijstaan door een gespecialiseerde arbeidsrecht advocaat.

Sec Arbeidsrecht Advocaten: uw ontslag advocaat voor de regio Zaandam

De medewerkers van ons kantoor, van advocaat tot secretaresse, houden zich uitsluitend bezig met het arbeidsrecht in het algemeen en ontslagrecht in het bijzonder. Wij kunnen u dan ook op het hoogste niveau op dit rechtsgebied bijstaan. Onze tarieven zijn helder en u wordt altijd bijgestaan door een ervaren advocaat. Speciaal voor onze klanten uit de Zaanstreek hebben wij een spreeklocatie in Zaandam gerealiseerd.

Onze spreeklocatie in Zaandam is gevestigd aan de Havenstraat 8 in Zaandam. Parkeren kan gratis voor de deur.
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via het nummer 075 – 621 23 79.

Direct vrijblijvend een afspraak maken met een ervaren advocaat?

Onze specialisten

Charlotte Buijsman

Specialist in arbeidsrecht en (collectief) ontslagrecht

Michiel Dekker

Specialist in arbeidsrecht en (collectief) ontslagrecht

Onze specialisten

Charlotte Buijsman

Specialist in arbeidsrecht en (collectief) ontslagrecht

Michiel Dekker

Specialist in arbeidsrecht en (collectief) ontslagrecht 

Sec Arbeidsrecht advocaten